طرح توجیهی تولید پنیر

طرح توجیهی تولید پنیر

دسته بندی: -

قیمت: RIAL 20,000

تعداد نمایش: 179 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 17 آوریل 2019

به روز رسانی در: 18 آوریل 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

RIAL 20,000 – خرید

دانلود طرح توجیهی تولید پنیر درقالب ۲۲ صفحه فایل word

.jpg - طرح توجیهی تولید پنیر

 

مقدمه:

پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند.

اگر تاریخچه صنایع  لبنی هر کشوری را مورد مطالعه قرار دهیم  پنیر از اقلام عمده تولیدات لبنی آن کشورها  می باشد .

تعریف محصول:

پنیر سفید ترکیبی است از کازئین ،چربی،ویتامین و مواد معدنی با نسبت های تقریبا مشخص و مادّه  اولیه اصلی آن عبارتست از:شیر تازه گاو و یا گوسفند و ماده اولیه فرعی آن شامل نمک طعام ،کلرور کلسیم (یا کربنات کلسیم) و مواد لاکتیکی  و مایه پنیر بدون استاندارد تهیه و در دسترس مصرف کنند گان قرار می گیرد .

واحدهایی که پنیر به صورت بهداشتی تهیه و تولید می نمایند بسیار محدود بوده و حتی تعدادی از آنها نیز در حال حاضر فعالیتی ندارد.

وضعیت عرضه:

عرضه پنیر در کشور عبارتند از تولیدات داخل و واردات که تولیدات داخل توسط چندین واحد صنعتی و نیمه صنعتی و سنتی انجام می گیرد که این واحدها  تحت پوشش شرکت صنایع شیر،بنیاد مستضعفان و وزارت جهاد سازندگی و غیره می باشند .

به علت وجود مسئله تهیه شیر از نظر مقدار و قیمت همواره دست به گریبان مسائل تولید هستند و جهت بهبود وضعیت تولید اقداماتی باید در جهت توسعه دامداری،افزایش عرضه پنیر از طریق واردات انجام می گیرد که عمدتا از کشور دانمارک وارد می شود و در قالب کالاهای اساسی به صورت سهمیه بندی در اختیار مصرف کنند – گان قرار داده می شود.

موضوع طرح:

احداث کارخانه به منظور تولید پنیر و خامه از شیر تازه گاو و گوسفند به ظرفیت سالیانه ۹۰۰تن شیر بر اساس یک شیفت ۸ساعت در روز و ۳۰۰روز کاری در سال میباشد.

محل اجرا:

محل اجرای طرح در محلی باید باشد که  از نظر مواد اولیه،جاده،سوخت،آب و هوا دارای امکانات با لقوه باشد.

هدف طرح:

تهیه پنیر از تبدیل شیر به ماده ای متراکم که طول عمر بیشتر از شیر داشته،طعم مطلوبی دارد و انتقال ان برای مصرف کننده راحت تر و از نظر تولید کننده کاهش حساسیت شیر و تبدیل ان  به محصولی مفید می باشد.

مشخصات تولید :

تولید کارخانه  مزبور پنیر سفید از شیر پاستوریزه با حدود ۵۰% رطوبت می باشد که ترکیبات شیر از موادی مانند کازئین،چربی و ویتامین و مواد معدنی  تشکیل یافته که در اثر مایه پنیر یا اسید منعقد شده و لخته حاصل طی عملیات به پنیر تبدیل می شود .  همچنین مقداری خامه۵۰%  چربی نیز به عنوان محصول فرعی تولید می شود.

اصول پنیر سازی:

از هزاران سال پیش با آنکه دستگاهها و روشهای پنیر سازی پیشرفت و تکامل پیدا کرده اما اصول پنیر سازی تغییر زیادی نکرده به طور کلی برای انواع مختلف  پنیر مراحل زیر را باید انجام داد:

  1. آماده نمودن شیر
  2. انعقاد شیر و ایجاد لخته و بریدن آن
  3. پرس و آبگیری
  4. نمک زدن

عده مراحل عمده پنیر سازی را  به شش مرحله به شرح زیر تقسیم می کنند :

  1. آماده کردن شیر
  2. بریدن لخته
  3. جدا نمودن آب از لخته (پختن لخته)
  4. خارج کردن آب پنیر
  5. نمک زدن
  6. فشار دادن

حالتی که توضیح آن رفت روش عمومی تولید می باشد اما در طرح حاضر مراحل مختلف تولید عبارتند از :

  1. دریافت شیر
  2. آماده سازی
  3. عملیات مایه زنی
  4. انعقاد و تشکیل دلمه
  5. بریدن دلمه
  6. آب گیری و پرس دلمه
  7. قالب گیری
  8. عملیات نمک گیری
  9.  بسته بندی

جدول مشخصات فنی ساختمان ها و هزینه های آن

ردیفنوع ساختمانمساحت

متر مربع

مشخصات فنیارزش واحد(ریال)ارزش کل (ریال)
۱سالن تولید۱۳۶ایرانیت با پوشش عایق،دیوارها از سنگ و بلوک و نما ی داخل تا ارتفاع ۳ متر کاشی  و بقیه سیمان کاری سفید،موزائیک فرش مجهز به سیستم فاضلاب، درب کشوئی و پنجره جهت نور لازم  ۴۰۰۰۰۰۵۴۴۰۰۰۰۰
۲انبار مواد بسته بندی۲۰ایرانیت با پوشش عایق،دیوارها از سنگ و بلوک و نما ی داخل تا ارتفاع ۳ متر کاشی  و بقیه سیمان کاری سفید،موزائیک فرش مجهز به سیستم فاضلاب، درب کشوئی و پنجره جهت نور لازم  ۲۵۰۰۰۰۵۰۰۰۰۰۰
۳انبار مواد اولیه ۲۰سقف و نمای دیوارها از اجر معمولی ،موزائیک نمای دیوارها از بیرون اجر سفال از داخلیک لایه یک سانتیمتری،دارای درب کشوئی و پنجره۲۵۰۰۰۰۵۰۰۰۰۰۰
۴اداری و نمازخانه و سرویس ها۳۷سقف و نمای دیوارها از بیرون اجر سفال و از داخل ۱ لایه گچ سفید،کف موزائیک،دارای درب ورود با سیستم نور گیر ۴۵۰۰۰۰۱۶۶۵۰۰۰۰
۵تاسیسات۲۴سقف،تیرچه و بلوک ،دیوار ها از سنگ و بلوک سیمانی ،نمای دیوارها از بیرون و داخل ۱لایه یک سانتیمتری سیمان کاری ،کف بتون ،دارای درب کشوئی و سیستم نور گیر ۲۰۰۰۰۰۴۸۰۰۰۰۰
۶آزمایشگاه۱۲سقف،تیرچه و بلوک ،دیوار ها از بیرون اجر ۴۵۰۰۰۰۵۴۰۰۰۰۰
۷نگهبانی۱۲درب ورود با سیستم نور گیر

سقف و نمای دیوارها از بیرون اجر سفال و از داخل ۱ لایه گچ سفید،کف موزائیک،دارای

 

۴۵۰۰۰۰۵۴۰۰۰۰۰
۸سالن سرد خانه

(انبار محصول )

۱۶سقف ،تیرچه،دیوار اجری به ضخامت ۳۵ سانتی متر و سقف و دیوارها به ضخامت ۱٫۵ سانتی متر گچ و خاک شده، پشت بام آسفالت و کف بتونی ۵۵۰۰۰۰۸۸۰۰۰۰۰
جمع۲۷۷—-————————–——۱۰۵۴۵۰۰۰۰

 

 

logo - طرح توجیهی تولید پنیر

پاسخ دهید